Despre noi

Noi din fier forjat facem arta! Dragostea de frumos, grija pentru detalii precum si eleganta si rafinamentul ne-au calauzit in cei peste peste 5 ani de cand activam in acest domeniu. Si satisfactia clientilor nostri atunci cand visele lor devin realitate si casa incepe sa prinda contur datorita lucrarilor noastre reprezinta recompensa cea mai mare.

Steel Design Constanta este specializata in realizarea oricarui tip de lucrari din fier forjat, prelucrat manual, intr-o maniera traditionala, la forja. Noi realizam porti si garduri masive, balustrade, scari si balcoane,  foisoare, etc.

In functie de stilul pe care l-ati abordat la construirea si amenajarea casei Dumneavoastra, specialistii nostri va pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc. Realizam atat modelele proprii cat si modelele pe baza de proiect, propuse de arhitecti sau constructori.

Este foarte important de mentionat ca fierul folosit la lucrarile noastre este de cea mai buna calitate.

De asemenea realizam mobilier din fier forjat, galerii si alte decoratiuni care aduc caldura in spatiul Dumneavoastra, personalizandu-l.

Vopseaua aplicata este una speciala, anticoroziva si poate fi nu numai neagra ci si alb, bej, ivoire, maro etc. iar lucrarile pot fi finisate in patine antice , diverse nuante: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc in directa concordanta cu arhitectura sau ambientul Dumneavoastra.

Transportul si montajul este inclus in pret sau pentru locatii in afara judetului Constanta se calculeaza transportul separat. Pentru lansarea unei comenzi este necesar un avans de 50% din valoarea lucrarii iar plata integrala se onoreaza la final, in ziua montajului.

Puteti solicita telefonic sau pe e-mail la departamentul de vanzari o calculatie estimativa de pret iar ulterior specialistii nostri se vor deplasa la lucrare pentru efectuarea masuratorilor, stabilirea tuturor detaliilor si calculatia finala. Evident, pentru lucrari mari, acordam si discounturi.

Suntem convinsi ca veti fi pe deplin satisfacut de calitatea lucrarilor noastre si va asteptam cu drag !